| €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
BuuSee Moderatör
Mesaj Sayısı : 168 Kayıt tarihi : 28/10/09 Yaş : 29 Nerden : AnKaRa. ! (:
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:33 pm | |
| SERDAR ORTAÇ _ BEBEĞİM OLDUN
Söz:Serdar Ortaç Müzik:Serdar Ortaç
İki damla acıyla hayat bitmez, Bu benimki hüzünlü yaşam biçimi. Üzecek gibi olsa da farketmez, Ne de olsa bu kalbimin aşk seçimi.
Şimdi sen konuşup bir çözüm anlat, Sanki tek sorunun derde dert aramak.
Tabi kıskanırım, Belki hırslanırım, Sen de aşk çocuğu Ol da gör bakalım...
Bebeğim oldun daha ilk günde, Ne çabuk dediğin zaman ağlıyorum. Büyüdün dağlar gibi kalbimde, Rahat et diye tek nefes almıyorum...
Düzenleme:Suat Aydoğan Mix:Serdar Ağırlı Stüdyo:Metropolis & İstanbul Gitar:Ayhan Günyıl Elektro Bağlama:Ali Yılmaz Yaylılar:Kempa Yaylı Grubu Vurmalı Çalgılar:Cengiz Ercümer & Seyfi Ayta | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:34 pm | |
| SERDAR ORTAÇ _ DANSÖZ
İtiraf ediyorum sana itiraf. Başladı yaralı aşklara tadilat Masumum, dışarıdan daha masumum, Maalesef, bunun için sana mecburum.
Yüksek uçan kuşun, yüreği sarhoşun. Acı çeker gibi, kölesi olmuşum. Kavga edenlere, bana küsenlere. Yüreği çark edip, geri dönenlere.
Affet diyen kim? Ez geç diyen kim? Aşktan çeken kim? Benim kadar...
Ölene kadar aşık olamazsın Birisi çıkar onu anlayamazsın Sen o tür oyunlara katlanamazsın Senin bir kalbin var var var...
Hadi diyelim birçok deli sevdi Senin için her şeyi her şeyi verdi Ya bir gün olur sana bel kıvırırsa? Binlerce dansöz var... | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:34 pm | |
| SERDAR ORTAÇ _ İSMİ LAZIM DEİL
Aynada bakıp yüzüme, kendime isyan ederim, Bu akşam hüzünlerime, seni de katar giderim.
Nedense her şey yalan, bu aşkta sende kalan, Nedense her gönülde, vicdan aradım vicdan. Kurtulup gider gibi, bütün çilelerimden, Tut hadi tut bırakma, çocuksu yüreğimden.
İsmi lazım değil, beni o zalim yıktı. İsmi lazım değil, o bir vefasız çıktı. İsmi lazım değil, döküldü gözyaşlarımdan, Yerden yere vurdu bu yüreğimi, hesabını soracağım
| |
|
| |
BuuSee Moderatör
| |
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:36 pm | |
| SERDAR ORTAÇ _ İKİ GÖZÜM
İki gözüm anlamadım olanı Bulamadım ayrılığa yalanı Bu ne biçim aşk tüketir adamı Kaderle kanlı bıçağım
Tahminim yok sen gidince Buna kaç gün dayanırım Tabiattan bu hayattan Daha kaç aşk karalarım Seni yorgun bitkin gördüm Yine kimlere bu havalar Sana bir kaç eziyet sundum Seni bu aralar oyalar Sonra gidersin doydum dersin Pişman olacak sözler etmezsin
İki gözüm anlamadım olanı Bulamadım ayrılığa yalanı Bu ne biçim aşk tüketir adamı Kaderle kanlı bıçağım Hüngür hüngür ağlamaıdm yüzüne İster inan ister acı sözüme Köle gibi yıllarımı önüne serdim ama söndü ocağım Kaderle kanlı bıçağım | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:36 pm | |
| SERDAR ORTAÇ _ KARARSIN DÜNYAM
Bir sabah yağmurla ıslandığın gün Yüzüme bakmaya utanacaksın Bende bıraktığın hatıraları Ömrünce ah çekip ağlayacaksın Kimseler görmeden güzelliğini Benimle mahşerde yaşlanacaksın İçimde son kalan mutsuzluğun Bana katlanmaya alışacaksın
Sanma ki dünyama güneş doğacak Sen yoksan bir daha gün doğmayacak
Kararsın dünyam yıkılsın dağlar Artık kendimden başka dostum yok Sen demez miydin erkek ağlamaz Bak sırılsıklam oldum şansım yok | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:37 pm | |
| SERDAR ORTAÇ _ KÇA KERE SEWER İNSAN
Gözlerin gözlerimden kaçarken Aklıma bir tebessüm takıldı İstemem herşeyi yak giderken Bendeki kalp demirden yapıldı İstemem ayrılık sende dursun Sen daha doğmamış bir çocuksun Nasılsa her şeyi sen bıraktın Bir de bensiz olsun Kaç kere sever insan Kaç gönüle alışır Ayrılığın tadına Kaç gecede alışır Uykularım kaçıyor Resmini görmekten Kaç kere tövbe eder Kaç cephede savaşır.
Söz Yazarı : Serdar Ortaç Besteci : Serdar Ortaç Düzenleme : Murat Yeter | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:38 pm | |
| SERDAR ORTAÇ _ İNADINA SEWMEK
bir fırtına kopuyor yüreğimde bir dert büyüyor içimde adını sensizlik koydum bu içimdeki anlamsız duygunun sevmek inadına sevmek nereye gittiğini nerden geldiğini bilmeden sevmek inadına sevmek başkası varken hayatında umursamadan,kafa tutarcasına sevmek,herkese herşeye inat sevmek sevilmediğini bilmeden aşkını gizlemeden zeytin gözlerini görmeden seni sen gibi kabullenip sevmek,bilmeden,görmeden uzaktan sevmek, sonunu bilebile,körükörüne sevmek yalnızca seni sevmek..... bitanem
| |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:38 pm | |
| SERDAR ORTAÇ _ REZALET
Bana güvenme melek değilim ben Dertkliyim ama yanlızım değilim Başın düşerse bir gün belaya Kimseler koşmaz feryada
Yazıktır dostuma düşmanıma Düşürdü kardaşı kardaşıma
Rezalet Tanrım yardım et
Rezalet rezalet bu milletin hali Bırakın bırakın sevelim bari Rezalet rezalet bu milletin hali Ne olur ne olur sevelim bari
Neyleyim altın gümüş sarayı Zaten sevmekten başka ne kaldı Çok şükür açız açık değiliz Yani aslında nankör değiliz
Yazıktır dostuma düşmanıma Düşürdü kardaşı kardaşıma
Rezalet Tanrım yardım et
Rezalet rezalet bu milletin hali Bırakın bırakın sevelim bari Rezalet rezalet bu milletin hali Ne olur ne olur sevelim bari
Söz Yazarı : Serdar Ortaç Besteci : Serdar Ortaç Düzenleme : Selim Çaldıran | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:40 pm | |
| HADİSE _ A GOOD KİSS
And I know that you just dont wanna wait But baby you gotta understand All the things that I want from my man Cause you know what they say about the kiss and my baby You just show me what I want Or youll be missing us baby
Only worth a good kiss Can you give me like this Only through resist Can I move my hips Only worth a good kiss Can you give me like this Only through resist Can I move my hips
You gotta know how to please me baby Dont hesitate cause Im still waiting Every woman needs a damn good kiss If you really wanna be with me then do it like this If you just wanna be with me then try to listen baby You show me just what I want Or I might be dissing you baby
Only worth a good kiss Can you give me like this Only through resist Can I move my hips Only worth a good kiss Can you give me like this Only through resist Can I move my hips
Why hurry, why hurry Dont you wanna get down to the good stuff Do it slowly, do it only If you wanna kiss me with passion baby
And if you want me baby If you cant kiss baby It doesnt matter what you do No no no no noo
Oooh kiss me baby Oooh | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:40 pm | |
| HADİSE _ ADIN NE ?
Kaçırırım gözlerimi Belli etmem sewdiğimi Bi gülüşün inan yeter Ele verir sewdiğini
Yakalarım bakışını Yüreğimi yakısını Görürsün bir kere baksan Aşkımdan yanışımı
Adın ne Hadise Adın ne Hadise Adın ne Hadise Gözlerime bakta söyle
Düşlerimde tek sen Gece gündüz hep sen Hayallerde değil Şimdi çık karşıma
Hadi söylesene Warmısın aşk oyununa Sen we ben elele Herşeyim sen gül neşeyle
Adın ne Hadise Adın ne Hadise Adın ne Hadise Gözlerime bakta söyle… | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:41 pm | |
| HADİSE _ STİR ME UP
Stir me up, stir me up Make it hot, Make it naughty Stir me up, stir me up I like that, boy you've got me
Stir me up, stir me up Make it hot, make it naughty Stir me up, stir me up I like that, boy you got
Stir me up, stir me up Make it hot, make it naughty Stir me up, stir me up I like that, boy you've got me
I can see you standing there Checkin' out the dress I wear But boy tell me first what's on your mind
I know that you want me too Make you feel like your my boo So boy get me in the mood tonight
That's right it's gotta be all or nothing Don't make me wait, let me know that you want me I don't wanna sleep alone tonight
You can stay as long as the moon is Shining in my little bedroom I just gotta have you by my side I don't wanna sleep alone Tonight I gotta have you by my side
Stir me up, stir me up Make it hot, make it naughty Stir me up, stir me up I like that, boy you've got me
I know I've been watching you You've been checkin' on me too Oh boy, are you man enough for me
Do just what ya gotta do I can taste the heat in you Oh boy, let me take a bite in you
That's right it's gotta be all or nothing Don't make me wait, let me know that you want me I just gotta have you by my side I don't wanna sleep alone Tonight I gotta have you by my side
Seni istiyorum Yaklas yanima sakin korkma Sana hastayim anlasana Yaklas yanima sakin korkma Sana hastayim bunu anlasana
Stir me up, stir me up Make it hot, make it naughty Stir me up, stir me up I like that, boy you've got me seni istiyorum
Yaklas yanıma sakin korkma Sana hastayim anlasana Yaklas yanima sakin korkma Sana hastayim anlasana
| |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:42 pm | |
| HADİSE _ KAHRAMAN
Bakmam geriye bana aşk lazım. Sensiz bitecek bi roman lazım.
Dönmem geriye bana o lazım. Senden gidecek kahraman lazım.
Hevesle kalıp da senin olamadım. Bu aşkda hedef ne bi tutturamadım.
Bakmam geriye bana aşk lazım. Sensiz bitecek bi roman lazım.
Dönmem geriye bana o lazım. Senden gidecek kahraman lazım. | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:42 pm | |
| HADİSE _ DELİ OĞLAN
Ne tarafa dönersem döneyim yüzünü görüyorum hep heryerde sen Sırrını bilemediğim bir çekim var beni kıskıvrak ele geçiren Düşünsem nolur düşünmesem beni çılgına çeviren neydi Dirensem nolur direnmesem ten eşini seçiyor haydi
Hadi deli oğlan hadi belime dolan Hele bi öp bakalım kızı dudağından
Olur da hani bide denk gelirse dudaktan kalbine düşerse Tenle yanar ruhla tamamlanır hele bide aşkla pişerse Düşünsem nolur düşünmesem beni çılgına çeviren neydi Dirensem nolur direnmesem kalp kalbi hisseder haydi
Hadi deli oğlan hadi belime dolan Hele bi öp bakalım kızı dudağından
Olmaz mı olmaz mı hepi topu bu istediğim hayatta Dene nolur dene nolur tutamam kendimi sen çıkardın baştan
Ateşe dans bu haydi kaçırma şans bu haydi Aşk tehlikeyi sever
| |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:43 pm | |
| KEREMCEM _ AĞLAYALIM BERABER
Ayrılık günü düştü peşime hüzün Ve bırakmadı kaç yıl boyu Boylu boyunca uzandım yanına Ama bana dönük değildi yüzün
Aldanıp sana bekledim geçen güzü Ve bırakmadım kaç yıl boyu Zaman dolunca geldiysem yanına Sebep sana o gün verdiğim sözüm Dön diye yalvarırken Düştü elimden gururum Son diye dilenirken Geçti önümden bitanem
Yine dolacaksa gözlerim Sensiz olsun dilerim Eritir yaşlar kalbini Dayanamaz buna yüreğim Dur yalan yalan söyledim Yaşanacaksa eğer keder Bırakma yalnız beni Ağlayalım beraber!!
Söylemeliyim gerçeği ağlayalım beraber
| |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:44 pm | |
| KEREMCEM _ AMAN AMAN
laf dinlemez söz söylenmez aşk bu alev olur küle döner aşk bu her seferden geri döner oldum yol bilirde seni ister oldum söylenecek sözün varsa kalmasın sende kaybolmuşum gözlerinde hele bu tende aman aman
ağlama göz yaşına dayanamam ağlama zaman geçer olsada gönül senden geçer mi sandın aman ağlama göz yaşına dayanamam söz oldum dudağında her gün sana yeminler olsun aman aman aman
laf dinlemez söz söylenmez aşk bu alev olur küle döner aşk bu söylenecek sözün varsa kalmasın sende kaybolmuşum gözlerinde hele bu tende aman aman
ağlama göz yaşına dayanamam ağlama zaman geçer olsada gönül senden geçer mi sandın aman ağlama göz yaşına dayanamam söz oldum dudağında her gün sana yeminler olsun aman aman aman | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:44 pm | |
| KEREMCEM _ BİLMECE
sana beni sevme diyemem yanıma aldım tüm aşkları yenik bir oyundan geriye üzgün iskambil kağıtları
bu yüzden sırf bu yüden aşka inancım kalmadı
derken neden yeniden sevemem
işte yine bir bilmece soruya baktım ümitsizce cevabı sen yok hiç şüphem söylemem mümkün değil delilik bu aşk değil
| |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:45 pm | |
| KEREMCEM _ GÜZEL GÖZLÜ ( DÜET SEDEN GÜREL )
Sıradan bir mart gecesi Hava ağır hayli sıcaktı En sonunda işte bu dedim Yemin ederim kendimdeydim Şaka gibi belki ama bu bizim hikayemiz
Güzel gözlüm çok üzüldüm çok azaldım Aynı yerden yara aldım Çok özledim herşeye rağmen Söylemedim...
Sana söylemedim Bütün bunlar aşkın hikayesi Kırık biraz buruk biraz Yarım yamalak kaçak döğüş Biraz korkak cesur biraz Devam etmedi tam bitmedi hikayemiz
| |
|
| |
skuLLburn* Administratör
Mesaj Sayısı : 193 Kayıt tarihi : 11/08/09 Yaş : 29 Nerden : anqaRa '
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Perş. Nis. 15, 2010 9:23 pm | |
| teşekkür ederiz paylasımlarından dolayı | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Perş. Nis. 22, 2010 2:35 pm | |
| | |
|
| |
skuLLburn* Administratör
Mesaj Sayısı : 193 Kayıt tarihi : 11/08/09 Yaş : 29 Nerden : anqaRa '
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Mayıs 05, 2010 12:29 pm | |
| ^^ busede olmasa forum gitmicek haa .. | |
|
| |
| €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ | |
|