| €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
BuuSee Moderatör
Mesaj Sayısı : 168 Kayıt tarihi : 28/10/09 Yaş : 29 Nerden : AnKaRa. ! (:
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 5:46 pm | |
| TOLGA TABU - ERTUĞRUL SAĞLAM _ ANLADIM
Anladım senin bana döneceğin yok Perişan halimi göreceğin yok
Ağladım çare olmadı, haykırdım olmadı
El açtım dualar ettim , kabul olmadı Seni sevip sensiz yaşamakmış benim kaderim
Anladım senin bana döneceğin yok Perişan halimi göreceğin yok
Sensiz geçen hergün bana haram olurken Anılar perde perde karşımda dururken Bensizlik hançer gibi sinende dururken Sanmaki sen bensiz huzur bulacaksın Bir ömür böyle nasıl yaşayakcaksın
Anladım senin bana döneceğin yok Perişan halimi göreceğin yok! | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 5:48 pm | |
| [color=darkred]TOLGA TABU _ BEN ÖLDÜM SEN YAŞIYORSUN [/color]
Yüzüme vurdu hasretinin rüzgarı Yaşadığım bu ayrılığın karanlığı Binbir renkti oysa her sevişme Şimdi solgun resmin kalan elimde
Hani bendim yalancı Kalbinin tek ortağı Sonlarının başlangıcı
Bilki ancak ölürsem Bensiz kalırsın diyordun Ben öldüm sen yaşıyorsun | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 5:52 pm | |
| TOLGA TABU _ SENDEN VAZGEÇİYORUM
Kimseyi böyle sevemem bundan sonra ama Hatalarınla siliyorum kalbimden seni
Ben seni sevmekle günahmı işledim Değermi bilemdimde beni ziyan ettin
Kör gibiyim aydınlığın tam ortasında bile Sendin en büyük günahım bile bile Göz göre göre
Ağlama arkamdan Yasın tutmaz İstemem gözyaşını Verdiğim en doğru huzurlu karar bu SENDEN VAZGEÇİYORUM | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 5:52 pm | |
| TOLGA TABU _ GURURUM VAR
gecti yıllar bir kalemde sildin ya bir aksam üstüydü hani terkettin ya gözler yaşa alışsada farketmez kalbin yaşı hic dinmez dindirilmez
böyle acı ayrılıkmı olur böyle kalles duygumu olur saklanan ne sucum vardı beni yaban ellerde harcadın
gururum var senin bilmedigin delice incittigin hislerim var gizli saklı bir tek sana gösterdigim
bir canım vardı zamanında baska bir cana kul köle şimdi söyle mutlumusun sebep olan ellerle | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 5:53 pm | |
| TOLGA TABU _ Kaybettik
UZAK DURSUN ELLERİN ELLERİMDEN UZAK SAKIN DOKUNMA İCİM YANIYOR DOKUNDUKCA..
OLMUYACAK DUA’YA AMİN DENİLMEZ GEC KALMIŞ BİR SEVDANIN ESİRİ OLDUK
KAYBETTİK BENİM DELİCE SEVDİGİM KAYBETTİK KAYBETTİK BAHAR GÖZLÜM CİCEGİM CİCEGİM YENİLDİK KADER BİZE PUSU KURDU BU GÖNÜL SENDEN BASKASINA TAŞ OLSUN TAŞ.. | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 5:54 pm | |
| TOLGA TABU _ BEN YANDIM SEN YANMA DİYE
Unutamam inan unutamam gözlerini Sebebim sen inan sebepsiz koydun beni Varlığım varlığına ah bu canım canına Nefesim yoluna uğruna feda olsun
Sana gelen bana gelsin
Ben yandım sen yanma diye Kahroldum üzülme diye Tükendimdim sen bitme diye Ellerinle tükettin Hak bildim cezaymışsın Sevap bildim harammışsın Ellerle gördüm ya seni Sen en büyük yalanmışsın
SEN EN BÜYÜN YALANMIŞSIN | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 5:55 pm | |
| TOLGA TABU _ KÜÇÜĞÜM
Derin bir sessizliktir ayrılık Derinden yaralayan kurşun misali Çok acı çektim acı benim kaderim Yolumu kaybettim kaybettirildim
İsyanlar boş gözyaşı boş Arkamda kalan sadece Yalan yanlış yarım kalmış Sahte imzalı sevdalar İnancım yok umudum yok Sonunda harcanıyor aşklar Bari sen üzülme git vakit varken küçüğüm
Ne seni ne beni hiç uğraştırma Suçun yok suçum yok kader bu anla Ağlama ağlatma utandırma Böyle olması gerekiyor sevdalım
BU ŞARKIYIDAA ÇOO..OOKK SEWİORUMM (: | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 5:56 pm | |
| TOLGA TABU _ YANMALISIN
Tek gerçeğim sevdamdı anlamadın kaçtın Öylesine sevdim inansan anlasan Kaçarmıydın bırakırmıydın
Sen yaktın yıktın yüce aşkı aşkımızı Aldattın aldatıldın aldırmadın.. Ben olsaydım yaşayamazdım İnan.. Yaşayamazdım !!!
Bu gönül deli delice sevdi seni Bu deli kanlı deli unutur mu Ortalarda bırakıp gittiğini
Yanmalısın yanmalısın kor alevlerde yanmalısın Ben sana yanarken tutuşurken güldüğüne yanmalısın Bir daha arama arama sorma Düşün bir geçmişi verdiğim değeri İş işten geçti dudaklarım kilitli Haline ağla ! | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 5:58 pm | |
| TOLGA TABU _ BİLSEYDİM
NE SABRIM KALDI NE GURURUM TÜKENDİM ELLERİNDE BEN NE SÖZ WERDİYSEM SÖZÜMDE DURDUM SEN İHANETLE DOST OLDUN
BEN DUR DEDİKCE SEN WURDUN ŞU YARALI KALBİME
BİLSEYDİM RUHUNUN SATILIK OLDUGUNU SANA EMEK WERİRMİYDİM BİLSEYDİM ELLERLE ZEWKTE OLDUGUNU SANA SONUM DERMİYDİM
SANA CÜMLELERİM YETMEZ DEMİŞTİM ŞİMDİ SENİ ALLAHA HAWALE ETTİM!!
BİLSEYDİM RUHUNUN SATILIK OLDUGUNU SANA EMEK WERİRMİYDİM BİLSEYDİM ELLERLE ZEWKTE OLDUGUNU SANA SONUM DERMİYDİM
bu şarkı bir ayrı qzL bee.. !!! | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 5:58 pm | |
| TOLGA TABU _ Sevda katili onlar..
bende sevdim zamanında hemde çılgınca sevdim
sen de sevdin hemde delice savaşını verdin korkmadan engel tanımadan
zamana yenildik karşı çıktılar tükendik en sonunda pes ettik yazıklar olsun
ne seni nede beni tanımadılar gözlerini kırpmadan aşka kıydılar sevda katili onlar ne seni ne de beni tanımadılar taş kesmiş kalplerinle bize kıydılar sevda katili onlar | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:00 pm | |
| tolga tabu _ Vurgunum
YORGUNUM YAŞLANMIŞ CINAR GİBİ YORGUNUM YILLANMIŞ ŞARAP GİBİ YORGUNUM KALMADI GURURUM GÖZÜ YAŞLI UMUDUM
VURGUNUM YALANCI BİR ESMERE VURGUNUM İSYANIM BELKİ SONUM BELKİ TEK UMUDUM
HARCADIM GÖZ YAŞLARIMI HİC KORKMADAN USANMADAN YİTİRDİM GENCLİĞİMİ SEN BİLMEDEN SEN SORMADAN SEN NE YAPTIN SÖYLE BANA NE YAPTINKİ AŞK UĞRUNA YILLARI YIKMAKTAN BAŞKA SEN NE YAPTIN SÖYLE BANA
YETER!YETER ARTIK CEKTİGİM BU DERTLER BU NASIL AŞK BÖYLE NASIL KADER SEVGİN ZULÜMMÜS İŞKENCEYMİŞ MEGER.. | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:03 pm | |
| CASH FLOW _ HAYAT KÜSTÜM
Yaşamak sorun oldu Hayallerim kayboldu Cash Flow doğdu Bu gece ölümüne hissettim Kiskanc gözleri mahvettim Cigerime cektim Köseme cekildim koç Kefenin cebi bile bos Güldüm cok hos ya Aydinliklara kossana evlat Bize bak yanlis yapani hep yak! Kömür olsun geri giden ömür olsun Gözler dolsun, sözler acilara konsun Anam avradim olsun Alirim girtlagini,sabir et allahini Inkâr etme,sükret yasamak cok net Cünkü reddettin,kendini kestin Poyraz ile karanliklarin üzerine estin! Zıvanayi test ettim. Vurdum cigaralik ölüyorum Allahim yaralandik Bir baktik yalniz kaldik iki yarali, kaderim orali Dert cile cekmek sokakta sürtene ekmek yok Devriye gezen memurlar sok oluyor Rap doluyor kalbimin odalarina Zorlama beni Emir'i Cash Flow u beynine kaz Izmir kis,yaz farketmez Yeraltinda kimseyi affetmez Coluk cocuk katletmez Savasimiz asla bitmez Kendini bilmez isyankâr neye fayda? Son pismanlik!düşmanlık besliyoruz biz Kalmadi dostum ne de aklimda bir iz..
Her sey üstüste gelmedi mi? Paralar dertleri vermedi mi? Derbeder ölmedi mi? Cevap verin o senin vatandasin,askerin Rastgele maskenin arkasina saklandin Belki aklandin Cünkü haplandin Ölüyorsun kanin akiyor koç Sen de görüyorsun! x2
Gülmek bu kadar zor olmamali Isyan var ama Allah'a degil! Baktim,baktim pencereden Dalmis gitmis ruhum gökyüzüne Bunalimin esiri oldum ciktim Agladim her gece tek basima Yaralarima merhem olacak birini bulamadim ariyorum hâlâ Ölümü düsündüm her gece bedenim yatsin artik cansiz ve Birini düsündüm beni tutsun ceksin bu adam hep sanssiz Biliyorum beni düsünen birileri var ebedi sabrim abartisiz Yasiyorum her günümü dupdurusu gibi cok ciddi yalansiz Anlam veremedim,veremiyorum insanlar yapiyor hep rol Benim gibi iyiler sayiyor yerinde kötüler aliyor hep yol Iyi niyetime hep kendimi verdim degisemez artik cok zor Durumuna baktim kendine dikkat dostlari tanimak cok zor Yalancinin mumu yandi söndü kullar göremedi hep kördü Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müşkül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
Her sey üstüste gelmedi mi? Paralar dertleri vermedi mi? Derbeder ölmedi mi? Cevap verin o senin vatandasin,askerin Rastgele maskenin arkasina saklandin Belki aklandin Cünkü haplandin Ölüyorsun kanin akiyor koç Sen de görüyorsun!
ßu Şarkıyı €zberLeeyenee Kadr NeLerr neLerr çkTimm süper biŞey bu yaa (: | |
|
| |
eLyf Ge NaSz Moderatör
Mesaj Sayısı : 156 Kayıt tarihi : 28/10/09 Yaş : 28 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:07 pm | |
| Hpsi gzeL xD 0kumasamda =D | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:15 pm | |
| aaaaaaaaaaaaaa x@
öLee oLsun Be Eşşe'mm yaSdımm bi yere siLmemeK üzeRee.. hıhh .. ! (: | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:18 pm | |
| CASH FLOW _ BORNOVA SOKAKLARI
Herkes kendini bilmedi Bize geri gelmedi Bitmedi derdi Sigortalar attı bende durdu Saatini kurdu, 12 yi 5 geçe vurdu Yurdu esir aldı üçlü beşli daldı bir başına kaldı Bu gece netice ortaya çıkacak çağdaş sıkacak kelimelerimle Yangın yanacak kelimelerimle İsyan ederim bi de bu ritimle Başa çıkamaz ekibim bir hiç Amerikalı spastik richi rich Kırarım kafanı gözünü dijital piç, son Türk Ogeday bende bi hiç Kayseri mantısı yer lanet piç Bornova sokaklarında bok iç Bastır üstüne piliç bira dağda ödendi bir aylık kira Küre dağları değil Cengizhan Rengimizde kan kırmızı ve adımızı bil anımızı sil Batı yakasında kesilir dil linkler sebil değil alın teri Rap in yeri benim yanım siz ise yaraları sarın Pop kültüründe falafaşalır karın emir Cash Flow çok iyi tanıyın Tanıyamadıysanız bizleri sayın Ayılmayın bu parçada şok İzmir'den sırtına üç ok Bizlere alkış kızlara rock Piyasada embesil RaP'ci çok Sistem bozuksa işler bombok
Dengede renkler çok karışık bu Rap alışık bu gibi durumlara Cash Flow un anlamını bize sorma araştırda bul aklını yorma Tek yetenekler çok karışık bu Rap alışık bu gibi durumlara Bence sen hemen aklını topla kapına dayanacam vuracam jopla
Yıllar geçmekte ama bunlara inanmak elbet çok zor bence Sence hakkını savunan var mı realist kalmak tek amacımdı Çevremdeki dostlarım yalancı yüzlere baktım miğde bulandı Yalandı elbet alınıp verilen her seferde bu her nefeste Her şeyi yok eden biziz insan sen göreceksin bir uyanırsan Hep toplumumuz tüm haksızlıklara kuzu gibi sessiz kalmakta tek Kalk hadi kapıları aralayalım biz tek kişi düşmanı yaralayalım Biz ifade ederiz kendimizi biz ölürüz müzikle varız hepimiz Tavrım apaçık ortada burada sırttan vurmak marifet olmuş Her can yummuş gözlerini vede hakim olamamış kelimelere Elemelere katılan çok var Bu neden se gerilime az var burada İlerleyiş çok yavaşladı kimse atılıma yanaşmadı Sonumuzu hayırlı gören var mı? Hayır olamaz yoktur bence tek kelimeyle özetlemek gerekirse hiddet içimizde birikirse Nedeniyse tek amaç için yanlış tutulan notlar Piyasada kötü yapılan çabalar çok var bigün hepsi bel altı patlar
Dengede renkler çok karışık bu Rap alışık bu gibi durumlara Cash Flow un anlamını bize sorma araştırda bul aklını yorma Tek yetenekler çok karışık bu Rap alışık bu gibi durumlara Bence sen hemen aklını topla kapına dayanacam vuracam jopla | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:19 pm | |
| CASH FLOW _ DUR DEDİK BAK
tüm istekler oldu mu? insanlar layikini buldu mu? dur dedik bak dünya durdu mu? atılan yapılan her kazık insanlığa uydu mu? [2]
söz bilimi artık aştı kendini kem gözleri yargı sözleri unutmadık bizleri uyuttunuz ama biz uyumadık sizleri darp etmekten yorulmadık uyanın rüyada değilsiniz biz değil hep siz bilirsiniz ölüm döşeğinde dirilirsiniz, siz kimsiniz? isminiz cisminiz beş para etmez yapılan taşlamalar size yetmez değinilen düzambazlıklar bitmez memlekette laf salakların dilindeyse ekmek aslanın, nerede? haksızların zulmünü kim çekmekte cezasını kim vermekte haklı olanlar cefa çekmekte hata payı teoride var olup uygulanmayan denkleşmede
tüm istekler oldu mu? insanlar layikini buldu mu? dur dedik bak dünya durdu mu? atılan yapılan her kazık insanlığa uydu mu? [2] | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:20 pm | |
| CASH FLOW _ CASH KARDEŞ
hazırlıklar başladı gözünüzde yaş batı yakası rapte çekiyor baş bu nası bi savaş bu ne biçim markaj Volkan, Çağdaş cash kardaş (2x)
[Çağdaş]
Zaman tüneli diye bir olay yok burda insan olan arbedir gerisi budala Vurmala dedim kafiyeler yanına de bana meydan okuyan emziler yerde yerde İzmir bence rapte her bedende terk eden de belli cash flow eder teselli sayımız 15 eksi elli 3-5 deli toplandık bir araya bu gece sonunda herşey yolunda, mikrop adında bize derler kalleş İzmir işte burda selamlarım yurda, inanmadım asla kurda kuşa kışta cash flow bu uçta tek bi tuşla uçtu gitti hayallerin duyguların, sevgilerin, dengelerin alt-üst oldu bu parçayla sallanan saltanatı soldu
hazırlıklar başladı gözünüzde yaş batı yakası rapte çekiyor baş bu nası bi savaş bu ne biçim markaj Volkan, Çağdaş cash kardaş (2x)
[Volkan]
damarlarımdaki kudret rapten ibaret yükseliş için durmak yok mahfet bu bir marifet ama önce sen de hak et kötü görüşü bence terk et amacın olsun hep yükselmek yüksekten düşmemek bizlerin elinde hep tebessüm olsun yüzünde Gerçek gözümde resbes gönlümde düşünceme bak yolu kalbimde hissettim rest çektim kötü olana kastettim yanlış yola sapana hak yiyen canavarlara dönüşüm olmayacak ölürüm ben hip-hop uğruna rap yaptığım için teşekkür ederim Yaradana
| |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:21 pm | |
| CASH FLOW _ SON SÖZÜM OLSUN
Çağdaş:
Her nereye gittiysen beni duy yazdıklarımı iyi anla ben bu zamanda kaybettim tüm duygularımı aldın gittin öldüm bittim sevgilerimi ittim elimin tersine geldi kalbimi deldi üç sene önce seni başka biriyle göreceğime yanındaki yavuklunu öldüreceğime söz verdim tek derdim,sen benim olmalısın arada bir hatrımı sormalısın yormalısın kafanı benim yaptıklarımı kim yapacak hadi bakalım söyle ayrılık acısı çok farklı benzemez başka acılara öyle...
kalbimden vurdun beni insafsız beni duymaz vicdansız hicransız bir gün kalmadımı duygularımı kullanmadımı bu deli gönlüm uslanmadımı ıslak göz paslanmamalı asla yalana kalmadı çare sensizlikden bir çare
Volkan:
aşk denilen duygudur her insanın içinde var zordur insan aşk için eğer verirse karar duygular bazen hapsolur kalbin bir köşesine akıl mantık yoktur kalmaz sevgiden söz edince aklımı kaybettim bende bu yüzden kaybedendim terkedildim gülmedi bir kez yüzüm mahfedildim gönül verdim eğlenenildim aşk sarhoşu derbederim hazmedemedim yapılanları hep sabrederim yitirdim ben inancımı kalmadı şansım aşkta anlattım ve anlamadı suçum yoktu burda sonra oturup konuştuk hem fikir olmadık sevda bitti herşey bitti herşeyi hiçe saydı gitti ahu yüzü gitmiyor benim hiç gözümün önünden dünümde mutluydum mutsusuzum bugünümde umutsuzum yarınımda seni kabettim sonsuza dek aşkı kaybettim doğdum bir bebek kaldım dünyada tek.
kalbimden vurdun beni insafsız beni duymaz vicdansız hicransız bir gün kalmadımı duygularımı kullanmadımı bu deli gönlüm uslanmadımı ıslak göz paslanmamalı asla yalana kalmadı çare sensizlikden bir çare
| |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:24 pm | |
| CASH FLOW _ ZARLAK YEK
NAKARAT tek kelimede özetlerim işim rap bu Cash Flow düşmez oğlum kek sizinle işim yok hiçbir vek yanıma yaklaşamaz zarlar yek elimde tüfek yine olsun rap önümde bakardi diktim sek bornovanın yolları hep tümsek bu yakada gerçek hip-hop tek
ÇAĞDAŞ ver emek işin olsun denemek yetenek yoksa işimiz var 10 tane back girsen neye yarar ne kadar dengesizsin mc bir yandan diss atar öbür yanda peace bize sataşanlar süremez iz bu devirde rakibimiz 5-1 le kayıp ayıp yemek yediğin kaba sıçtın alışıldık lafları sizlere başınıza yıktım internette köpeklerin disslerinden bıktım sokaklarda gezerken paramı cebine tıktım 1 milyonla yanlış yapan herkese sıktım rıhtım da var karşınızda bak deniz Türkiye'de batı yakası tek keriz herkese meydan okurum istediyseniz kapa çeneni kıraç eğer içmediyseniz
NAKARAT tek kelimede özetlerim işim rap bu Cash Flow düşmez oğlum kek sizinle işim yok hiçbir vek yanıma yaklaşamaz zarlar yek elimde tüfek yine olsun rap önümde bakardi diktim sek bornovanın yolları hep tümsek bu yakada gerçek hip-hop tek
VOLKAN bugünden birkaç yıl önce bizim dostumuzdun çok zaman geçirdik unuttun tütün verdi somurttun tutundum sanırım kendim için sormalıydım durmalıydın artık ayrımdaydık çok konuştun biz farkındayız herşeyin sen rahat ol piyasa üçgeninde taklit kolpa rapçi bol iyilik yaptık destek verdik adi yaptı rol tartışmaların ortasında bulamadı yol tek bildiğin çamur atmak iz bırakmak oldu kimliğini gizledin hep anlıyorum zordu korkuyorsun havlayan it ısırmaz ki köpek geri vites atma kapışalım teke tek harbi hip-hop piyasası sökmez özentilik kendini bulamamış durumdasın yok kişilik bıktık sayılır artık herşey sanki bir oyun son sözümdür bunlar şimdi git bozuk soyun
| |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:26 pm | |
| CASH FLOW _ LİSELİ BİTCH
Hadi bas git belanı arama bizde lavuk kimi kaplan gibi kükre kimileri tavuk birileri yamuk yapar birden yok olurlar kimileri dosta değer vermez sonra zor bulurlar ayılar varoşlarda değil villalada harlar dayılar hayvan duramaz ama illede harlar sayılar değişkenlerdir yalnız durmaz yıllar kaygılar hiç bir zaman bitmez anlatırlar saf olanı kandırırlar sahtekardır hepsi işi düşer olur kanki ondan sonra resmi bir gün küpe takar ertesi gün elde tesbihi çözemedim ne ayaksın?alakaya keski alsancakda takılır hatunlar.evet seksi senin neyine lan varoşlar sosyetik mc cash flowdan shot o sokakların harbi sesi bit pazarında göreceksiniz şimdi Mesi
abdesti bozuk rapçi hem elit.hem varoş.hem nonoş hem godoş boş koy gitsin seni liseli bitch koş çıkar yolumdan türk rakısı iç [2]
300 milyonluk ayakkabı adidas palto beleş rakı buldumu göbekte atar salto en sonun da ben de verdim eline malafato varoşlardan geldi ama aklında hep şato sato kafelerde takılır falına bakılır bize bir yanlış daha yaparsan ocak yakılır kaçacak yer arar bulur oracıkta çakılır bornovadan karşıyakaya adam da takılır gece çöker üstüne bir anda etraf sarılır yalan konuşursan bize kaşın gözün yarılır sigaranın lafını yapar kızınca darılır bacısızın önde gideni adam mı sayılır? ayrılır izmir ortadan a be cigastik beni bilen bilir senin mekan foseptik yeni gelin gibi tutar pick up ı spastik shot o koydun mu boruya aspeste tasdik
abdesti bozuk rapçi hem elit hem varoş hem nonoş hem godoş boş koy gitsin seni liseli bitch koş çıkar yolumdan türk rakısı iç [2]
| |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:28 pm | |
| CASH FLOW _ HAKKIMIZI ALACAK
NAKARAT duyduk duymadık demeyin bayanlar ve beyler hakkımızı alacak bu alnımdaki terler bizde acımak yok ve çile kelimeler anlayacak bizi tüm izmirliler [2]
VERSE 1 farkına var bu mekanda gerçek rapin artık dostumuza iyi davrandık ve yara aldık araladık türkçe rapin sınır kapısını cash flow bu izmirin gerçek haritası karış karış rap var, yarış sınırda başlar bizi çekemeyen herkesi sadece taşlar gör bak ise damlar gözümdeki bu yaşlar tartışmalar basit atışmalarda asit göçerim sana o devi davaro ümit öğreteyim gel sana nasıl yapılır beat işim olmaz senle çünkü vakittir nakit tak etti kafama git yeraltından albümlerini satarlar sana elaltından yaratılan gündemlerle bir numara olan popçuları kollayan bu zihniyete fuck you jöntürk gel izmire tarikatınıza suck you
NAKARAT duyduk duymadık demeyin bayanlar ve beyler hakkımızı alacak bu alnımdaki terler bizde acımak yok ve çile kelimeler anlayacak bizi tüm izmirliler [2]
VERSE 2 meydan okuyorum hepinize kötü rapçiler izmirdeki wackçilerde yine izle emekçiler ortamı boşu boşuna geremeyecekler sanal alemde sürünecek bu örümcekler izmir körfezinde denize dökülcekler parçamı dinlerken kıskanarak ölecekler neler neler var bu piyasada damı eller bellerini büker hayatın ağarlığı varlığı bile rahatsız ediyor lan bizi bırakın bu ayakları silin izinizi pilinizi şarj eder kalbinizi söker kötü niyet ile doğumunu size eker cesaretiniz varsa uğrayın teker teker bükülmeyen bilekler kökten kesilecekler veletler adam olsun da öyle gelsin wackler izmir garajında cash flow seni bekler
NAKARAT duyduk duymadık demeyin bayanlar ve beyler hakkımızı alacak bu alnımdaki terler bizde acımak yok ve çile kelimeler anlayacak bizi tüm izmirliler [2] | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:30 pm | |
| SERDAR ORTAÇ _ ACILARI BİTİREMEDİM
Artık aşka acelem yok Çok bekler miyim? Seni içtim bir seferde Çok özler miyim?
Ayrılık bu son nefeste Yakalar beni Yanlız ölmem bu seferde Korkma vur beni
Acıları bitiremedim Gururuma yediremedim Sana bu son sözüm son kararım Yine de seni bende bitiremedim
Söz Yazarı : Serdar Ortaç Besteci : Serdar Ortaç Düzenleme : Selim Çaldıran
| |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:31 pm | |
| SERDAR ORTAÇ _ ADAM GİBİ
Neden düştün gözümden? Neden hislerin hep yalan?
Nedense biz seninle, mutluluğu, Paylaştık hep uzaktan
Aşk ıstırap denizi, şaşırdım ben kapıları Garip bir umutsuzluk, sardı dört bir yanımı Akıllandın mı bilinmez, yoksa her şey sıradan mı?
Adam gibi yürekli ol, çık karşıma bak yüzüme, Yalandı de, unuttum de, aldattım de, bağır yüzüme. Senin kokun, senin dokun, senin tadın yetmedi de, Sokaktaki köpek kadar, gururlu ol, bağır yüzüme
| |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:32 pm | |
| SERDAR ORTAÇ _ AFFEDEMEM
Acın kalır içim yanar Arar gönül seni arar Sarar bütün dertler beni sarar Biter umutlarım biter Hayallerim gelir geçer Kalır hüzün umutlarım söner Ne haberin gelir bana beklediğim Ne yolların kalır bana özlediğim Affedemem ellerini Affedemem gözlerini Affedemem seni seni seni
Söz Yazarı : Serdar Ortaç Besteci : Serdar Ortaç
| |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 6:32 pm | |
| SERDAR ORTAÇ _ AŞK İÇİN
Aşk için yanıyor, çarpıyor yüreğim Sen yoksun ki yanımda güzelim Nerelere gitsem, kimlere sorsam Arasam tarasam, yollara baksam Bu canımı bile bile ateşlere atsam...
Sevgin kalbimi tutsak ediyor Her gece, her hece zindan geliyor Ellere, dillere, gözlere gelme Sakın çocuk gibi oynama benle Bedenim yanıyor gözlerim ıslak Kalbim kalbine ebedi tutsak...
Yapılırmı hiç bunlar bana Aşkımla oyun oynama
Söz Yazarı : Özkan Turgay Besteci : Özkan Turgay Düzenleme : Özkan Turgay | |
|
| |
| €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ | |
|