| €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
eLyf Ge NaSz Moderatör
Mesaj Sayısı : 156 Kayıt tarihi : 28/10/09 Yaş : 28 Nerden : Ankara
| Konu: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Perş. Ekim 29, 2009 5:04 pm | |
| €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri' adLı Konumuza . . €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri'ni yazabiLirsnz .. xD | |
|
| |
skuLLburn* Administratör
Mesaj Sayısı : 193 Kayıt tarihi : 11/08/09 Yaş : 29 Nerden : anqaRa '
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Perş. Ekim 29, 2009 5:49 pm | |
| eLifnaz burası msn avatar boLumu aLakası ne tasıyorum burayı muhabbet bolumunee | |
|
| |
eLyf Ge NaSz Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Cuma Ekim 30, 2009 10:19 am | |
| xD 0ka.. Ne bLym yha.. Mzk orda oLnca xD 0rya gtrdm SkuLLßurn ßey ! | |
|
| |
skuLLburn* Administratör
Mesaj Sayısı : 193 Kayıt tarihi : 11/08/09 Yaş : 29 Nerden : anqaRa '
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Paz Kas. 01, 2009 5:29 pm | |
| t0lqa ve tuna tabu: Bir resmin bile yok
Kim sevecek söyle Benin gibi delice Kim ağlar ki böle Sonsuz bir bilinmeze Gözlerimden bi umut Seninle beraber gitti kKalbimi sorma isyan etti
Artık yansın bu dünya umrumda değil Kadere karşı koymak elimde değil Senden bana hatıra Bir resmin bile yok Hasret sancından başka | |
|
| |
eLyf Ge NaSz Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Ptsi Kas. 02, 2009 11:43 pm | |
| - skuLLburn* demiş ki:
- t0lqa ve tuna tabu:
Bir resmin bile yok
Kim sevecek söyle Benin gibi delice Kim ağlar ki böle Sonsuz bir bilinmeze Gözlerimden bi umut Seninle beraber gitti kKalbimi sorma isyan etti
Artık yansın bu dünya umrumda değil Kadere karşı koymak elimde değil Senden bana hatıra Bir resmin bile yok Hasret sancından başka xD Speer.. (Y) İstyorum ßu Şarkyı.. (: | |
|
| |
BuuSee Moderatör
Mesaj Sayısı : 168 Kayıt tarihi : 28/10/09 Yaş : 29 Nerden : AnKaRa. ! (:
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Salı Kas. 03, 2009 3:10 pm | |
| Çaresiz bir sevda benimkisi Amansız bir hastaLık qibi Aramıyor sormuyorsun ne haLdeyim biLmiyosun Oysa nasıL sevdim biLirsin seni Ben kendimden qeçtim sana değdimi ALdattın zaLim haketmedim ALdattın hain haketmedim
Üzerime qeLmeyin qeceLer çok yaLnızım ü$üyorum Pe$imi bırakın hayaLLer onu unutmak istiyorum Çekeceğim kadar çektim eridim bittim tükendim Ama haLa esirinim Offf korkuyorum.
skuLLuburn* yazDı diye yazmıoRumm TABU*cuyum ... | |
|
| |
eLyf Ge NaSz Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Salı Kas. 03, 2009 11:03 pm | |
| biLiorz cnm Sen acaip fanatksn =) ßuda spr.. ßnuda istyorm =) | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 3:08 pm | |
| Tmm qnDeririm Eşşe'mm =D Sen iste yetrKi <3 | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 3:28 pm | |
| TOLGA TABU _ GURURUMDAN
Pişman Değilim Yaşadıklarımdan İsyankar Değilim Yaşattıklarından Seni Affetsem De Affetmesem De Gidişinle Hayatım Değişecek
Sararsın Güller Kararsın Güller Kahrolsun Göz Yaşlarına Karışan 0 Geceler
Sararsın Güller Kararsın Güller Kahrolsun Göz Yaşlarına Karışan 0 Geceler
Gitme
Yalan Böyle Güçlü Durduğuma Bakma Yalan Belli Etmemek Çok Zor Ama Yalan Ayakta Durmam Gururumdan Hepsi Yalan Gidersen Ölürüm Yar
Yalan Böyle Güçlü Durduğuma Bakma Yalan Belli Etmemek Çok Zor Ama Yalan Ayakta Durmam Gururumdan Hepsi Yalan Gidersen Ölürüm Yar Gidersen Ölürüm Yar
Yalan Böyle Güçlü Durduğuma Bakma Yalan Belli Etmemek Çok Zor Ama Yalan Ayakta Durmam Gururumdan Hepsi Yalan Gidersen Ölürüm Yar | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 3:30 pm | |
| TOLGA TABU _ HAYALLER VARDI
Sebebim oL iki qözüm Senden oLsun öLümüm Çok uğra$tım dönersin sandım GeL qör yine tek ba$ımayım
Yar seninLe birLikteyken umudum vardı Yar seninLe nefes nefeseyken hayaLLer vardı Ah nasıL kandım sana o yaLan bakı$ına Kurtar beni aLLahım inandım bir kuLuna Beni bu dünyada yapayaLnız bırakma YaLvarırım aL yanına!!! | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 3:31 pm | |
| TOLGA TABU _ KAÇ BENDEN
Ne seninle ne de sensiz Denedim olmuyor Aklıma geldikçe Kalbim benden utanıyor
Hani bana verdiğin o sözlerin nerede Şimdi ellerle yeni yeminlere Yeni aşklara yelken açabilirsin Benden bu kadar
Kaç benden kaçabildiğin kadar Gidebildiğin kadar git uzaklara Bak senden daha güzellide var Sözünün erleri var git uzaklara | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 3:34 pm | |
| . TOLGA TABU _ KALBİMİN GÖZYAŞLARI
Yok unutamadım unutmayı başaramadım Ben seni nefes bildim de Gittin nefessiz kaldım Ben seni canım bildim de
Gittin yarım kaldım Hatırla eskiden henüz kalbim cennetken Mutluluk gözyaşlarıydı tek sildiğimiz Şimdi gel gör hayalin gecelerime kör bıçak
Kalbimin gözyaşlarıyla aşk zerreleri Yoktun yanımda en zor anımda Hasretin ağır geldi taşıyamadım Tek başıma..!! | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 3:35 pm | |
| TOLGA TABU _ GÖZLERİM GÖRMESEYDİ SENİ
Gözlerim Görmeseydi Seni
Gözlerim görmeseydi seni Ellerim tutmasaydı ellerini Şu kalbim bırakmasaydı kendini Yalanla dolu aşkına
Gözlerim görmeseydi seni Ellerim tutmasaydı ellerini Şu kalbim bırakmasaydı kendini Yalanla dolu aşkına... | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 3:37 pm | |
| TOLGA TABU _ SÖYLE SATILIK AŞKININ FİYATI NE ?
Varlığında yüzüm gülmedi Yokluğundada gülmeyecek Ben seni sebebim ben seni ömrüm bilmişken Ben sana kendimi adamışken Meğer bir kahpe sevmişim meğer bir kahpe sevmişim
Sen hüzün gözümü karartır Kimseyi tanımayı ölümle sevdim Oysa sen kansız kalpsizmişsin Beni en olmadık anda yakıp küllerimle kalbini süslemişsin Olmaz olsun aşkında sevginde Yere batsın sahte güzelliğinde Düşman başına bile diyemiyorum Senin aldığın her nefes cehennemlik cehennemlik
Söyle satılık aşkının fiyatı ne Söyle değdimi şerefsizliğine Dünya döndükçetek gerçegim şu Senin için dışın kahpe Senin özün kahpe
Söyle satılık aşkının fiyatı ne Söyle değdimi bu şerefsizliğine Dünya döndükçe tek gerçeğim şu Senin için dışın kahpe Senin acın kahpe | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 3:38 pm | |
| TOLGA TABU _ YİNEDE SEN
Böyle mi olmalıydı sonumuz Böyle mi söz vermiştik Yalan dolu aşkların ortasında Bak bizde yalan olduk
Suçum neydi Günahım neydi Benim hatam neydi Ellere sattın beni Ah degermiydi koca aşkı yıkmaya Söylenecek söz yok ama Yine de sen dedim yine de sen dedim Hiç bir zaman senden vazgeçmedim | |
|
| |
eLyf Ge NaSz Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 3:39 pm | |
| Hepsi Müthşş !!!
Hpsni İstyorumm Pylşm içn çkk saol busseee'mm | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 3:40 pm | |
| ÖnmSin Hayatımm hemen qnderioRummm | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 3:41 pm | |
| TOLGA TABU _ YÜREĞİME SOR
Geçiyor bitiyor ömrüm ellerin nerde Tükendi tüm umutlarım bitti Ses ver gönlüme bitirme Sen misin bu kalbimin gözyaşına bakmayan Ben miyim şu kalbimin atışına kurban olan Yüreğime sor yangınları tutuşuyorum hasretinle Sen bir yerde ben bi yerde Çekilmez oldu bu çile Gözlerim gözlerinde Dizlerinin dibinde Bir ömür harcamaya niyetliyken Nerdesin söyle | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 3:42 pm | |
| TOLGA TABU _ Üzerime GeLmeyin
Çaresiz bir sevda benimkisi Amansız bir hastaLık qibi Aramıyor sormuyorsun ne haLdeyim biLmiyosun Oysa nasıL sevdim biLirsin seni Ben kendimden qeçtim sana değdimi ALdattın zaLim haketmedim ALdattın hain haketmedim
Üzerime qeLmeyin qeceLer çok yaLnızım ü$üyorum Pe$imi bırakın hayaLLer onu unutmak istiyorum Çekeceğim kadar çektim eridim bittim tükendim Ama haLa esirinim Offf korkuyorum..
EN SEWDİĞİM ŞARKISII (A)
.. | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 3:44 pm | |
| TOLGA TABU _ Yalan Aşk
Ben 0nun 0lmaktan Başka 0nu Sevmekten Başka Bir Tek Nefes Aldım 0 Da 0nun Uğruna Şimdi Bu Düştüğüm Hallerim Başı Boş Sessizliğim Titreyen Ellerim Yalan Bir Aşk Adına
Kaybolan Gençliğimin Yitirilen Hayallerimin Sonu Gelmeyen Çektiğim Bu Dertlerin Hesabını Hesabını Kim Verecek Gözyaşımın Önüne Kim Geçecek
Herşey Yalanla Başlamış Ve Yalanla Devam Etmiş Kör 0lsa Bu Gözler Belki Daha İyi Görürdü 0nun Gerçek Yüzünü Sevgi Ya İşte Ağızdan Çıkan Tek Kelime De 0na Ben İstanbul'a Sensiz Yakışmıyorum Dedikçe 0 İstanbul'u Bana Dar Etti 0na Tek Bir Yalan Söylemedim Karşılığı Buysa Doğrularıma Lanet 0lsun
Ben 0nun 0lmaktan Başka 0nu Sevmekten Başka Bir Tek Nefes Aldım 0 Da 0nun Uğruna Şimdi Bu Düştüğüm Hallerim Başı Boş Sessizliğim Titreyen Ellerim Yalan Bir Aşk Adına
Ben 0nun 0lmaktan Başka 0nu Sevmekten Başka Bir Tek Nefes Aldım 0 Da 0nun Uğruna Şimdi Bu Düştüğüm Hallerim Başı Boş Sessizliğim Titreyen Ellerim Yalan Bir Aşk Adına Yalan Bir Aşk Adına | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 3:45 pm | |
| TOLGA TABU _ Ben vazgeçtim sende vazgeç
Yalan Dünyanın Her Halini Yasadım Düştüm kalktım Bataklara Saplandım Ben Bir Tek O Gözlerine Dayanamadım Yalvarıp YAKARDIGIM DUALARIMDIN
NE Senin Nede Benim günahım Yazımız Kara Yazılmıs Tanrım İsyanım Gözü Kara İsyanım Pes Etim Kadere Boyun Eğdim
Giit Ne Olur Gitt Yarali Askinida Al Yanına Benim gibi Suuuss Sakın Konusma Ben Vazgectim Sende VazGec Durmaa!!!
Aykar Oldu Ben Değilim Artık!! Ben Değiştim ben Köreldim Ben Tükendim Aska Acık Yüreğim kölesi Artık Yitik Sevda Anılarının Sen Değişme Bari Sen Değişme BAHAR GÖZLÜM Git Git Durma Durmaa giiiittttt... | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 3:46 pm | |
| TOLGA TABU _ UGURLAR OLSUN
Günler ne kadar da çabuk geçti, Aylar yıllar sevişti Hayalin bile terk etti Sonum böyle mi olmalıydı Karalar mı hakkımdı Candan geçsem günah mi
Sebepsiz değilmiş gidişin Seni ellerle gördüm Ellerim titredi Gözümde yaş bitti Söyle değermisin hain
Senin aşk dediğin lanet olası bir kapıyı vurup çıkana kadarmış ! Senin aşk dediğin hesapsızca, kitapsızca ve de en önemlisi gurursuzca yarı yolda bırakmakmış ! Şimdi hiç ardına bile bakma, UĞURLAR OLSUN... Hiç düşündün mü? Ben yeri gelir kitapsızlarıda severim !!!
SENSİZ HERGÜN HARAM OLDU NEFES ALMAK ÖLÜM OLDU SANA ATAN KALBİM DURDU UĞURLAR OLSUN | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 3:46 pm | |
| TOLGA TABU _ GURUR KIRINTILARI
Sende öyle bir kalp var ki Gurursuzsun onursuzsun gurursuzsun Senin yerinde ben olsaydim Yikilirdim yanardim yasayamazdim
Tövbe etsende Kar etmez cok gec kaldin Yikasamda kalbini islemez günahkarsin
Kalbin yalan Sen yalansin dünyan gibi Askin yalan O sahtekar sevdan gibi Gözlerin yalan Yüreksizsin korkak gibi
Sende biraktim gurur kirintilari
LAZIM OLUR!
iLk duDuğum ŞarkıSı yeRi ap ayRı (A) | |
|
| |
eLyf Ge NaSz Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 3:47 pm | |
| Mthsms ztn szLeri fLnda ßuuse'mm (Y) ((: | |
|
| |
BuuSee Moderatör
| Konu: Geri: €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ Çarş. Kas. 04, 2009 3:48 pm | |
| | |
|
| |
| €n Sewdiqiniz SanatçıLardan . . €n Sewdiqiniz Şarkı SözLeri . . ^^ | |
|